Recepty

Rychlé, jednoduché a skvělé: Bramborový koláč s camembertem

16.11.2021 | Originální sýrový recept je inspirovaný francouzskou kuchyní, které jsou jednoduché, časově nenáročné a můžete je připravit jako večeři pro svoji rodinu nebo pohoštění pro své přátele.

Vánoční pečení bez cukru? Toto linecké se bez něj obejde!

11.11.2021 | K Vánocům neodmyslitelně patří cukroví, které mimo jiné obsahuje spoustu cukru. Dají se ale využít různé alternativy, které budou plnit stejnou úlohu. Cukroví přesto bude chutné a ke všemu se přizpůsobí vašemu zdravému životnímu stylu.

Skvělé a lehce stravitelné jídlo? Naservírujte palačinky z červené řepy

05.11.2021 | Přemýšlíte nad snadným receptem na rychlou večeři nebo snídani? Vyzkoušejte palačinky z jedné z nejzdravějších zelenin - červené řepy. Celý pokrm navíc můžete dochutit oblíbeným džemem, tvarohem nebo dokonce arašídovým krémem.

Baby kari s dýní a cizrnou voní exotikou: Dáte si?

04.11.2021 | „Garam masala, koriandr, kokosové mléko a také Ghí s kurkumou a pepřem se postarají o to, aby se z běžné zeleniny stal lahodný pokrm vonící dálkami. Dýně navíc obsahuje důležité minerály a také lutein a beta karoten, takže nás při vaření může hřát i dobrý pocit, že jsme udělali něco pro své zdraví,“ říká Andrea Zpěváková Dostálová z Českého ghíčka, které vám tento recept přináší.

Krémová dýňová polévka: Dáte si?

01.11.2021 | Vyzkoušejte muškátem navoněnou a velice chutnou podzimní polévku, která vás zahřeje i příjemně nasytí.

Čtyři nové recepty, které si chcete přidat do kuchařky!

25.10.2021 | Dochází vám inspirace v kuchyni? Přicházíme právě včas s netradičními, ale výtečnými recepty. Dejte si hummus, připravte karbanátky z červené čočky, vsaďte na tradiční staročeský recept - houbového kubu, nebo se pusťte do jehněčího.

6 receptů, které nebudete chtít přestat vařit

08.09.2021 | Máme pro vás šest skvělých receptů, které si nejde neoblíbit. Přesvědčte se sami, čeká vás neotřelé propojení chutí!

Už je čas na houbovku! Recept uvnitř!

24.08.2021 | Do vydatné polévky, které zahřeje, lze použít jakékoliv houby - hřibovité, lišky, bedly, masáky. Jen žampiony se moc nehodí.

Nealko drinky a navíc podle filmů. To potřebujete zkusit

03.08.2021 | Míchané nealkoholické drinky jsou tou nejlepší variantou pro letní dny. Mattoni jako partner filmového festivalu v Karlových Varech představuje dva nové, jež nezapřou inspiraci filmem.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.