19.09.2013 | Jaké jsou doopravdy tuky, které si velká část populace maže každé ráno na chleba?
21.08.2013 | Jsou dětské potraviny jen pastí na peněženky rodičů?
19.07.2013 | Rozhodli jsme se otestovat, jak se oblíbené beermixy liší svým složením a senzorickými vlastnostmi.
21.06.2013 | Není větší prázdninové klasiky než křupavý voňavý špekáček opečený nad ohněm. Jak si ale v obchodě vybrat, aby nám ve finále nezůstala jen rozteklá, rozpadávající se hmota?
17.05.2013 | Koupíte povidla výborná i nepoživatelná. Pomůžeme vám se v nich zorientovat!
18.04.2013 | Otestovali jsme 14 vzorků běžně dostupných eidamů. Čím se lišily? A jak poznat, zda skutečně kupujete sýr?
22.03.2013 | Otestovali jsme 13 vzorků běžně dostupných uzených mas. Jak jsou na tom s obsahem masa, soli, fosfátů a polycyklických aromatických uhlovodíků?
25.02.2013 | Jaká je kvalita pomazánkových másel od různých českých výrobců?
30.01.2013 | Slunečnicový olej je jedním z velmi oblíbených stolních olejů. Důvodem je jeho cenová dostupnost a neutrální chuť. Olej se získává ze semen slunečnice roční, která je plodinou teplé části mírného pásma.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.