Recepty

Večeře od Bohyně kuchyně: Risotto s popencem, candátem a bílým vínem

27.07.2020 | Dejte šanci netradičním chutím. Máme pro vás recept, který jste určitě ještě nezkoušeli, přitom je jednoduchý, na každý pád výtečný a navíc přímo od Bohyně kuchyně!

Rychlovka, co neomrzí: "Buřty" na pivu

16.07.2020 | Rychle, jednoduše a hlavně chutně. Šéfkuchař Ondřej Slanina ví, jak na ty nejlepší špekáčky na pivu!

Zbyly vám ještě jahody? Zkuste tyto tipy od barmana Tomáše Kubíčka

09.07.2020 | Domácí jahodový sirup s mátou nebo rebarborou, limonáda nebo střik! Tomáš Kubíček, barman, který má i svůj pořad na YouToube Na Baru ví, jak na to!

Zařaďte do jídelníčku ufo! Nejlépe chutná zapečené s parmezánem

08.07.2020 | Třebaže se v kuchyních až tak často nevidí, není patizon nic jiného než odrůda tykve obecné. Ačkoliv pro svůj netypický vzhled sklízí hned několik přezdívek – například „ufo“, má řadu výhod, díky kterým by měl mít místo i ve vašem jídelníčku.

Ideální snídaně? Kaše. Tady je 5 tipů, které si připravit

06.07.2020 | Pět pracovních dní v týdnu, 5 inspirací pro milovníky kaší. Protože není nic lepšího než začít hektické ráno zdravou bombou, která vám dá energii do celého dne.

Už jste někdy jedli rizoto s řepou? Vyzkoušejte, nebudete litovat

02.07.2020 | Hlídáte si životosprávu - zaměřujete se na správný poměr cukrů, tuků a bílkovin ve stravě? Podívejte se na stránky STOBklubu. Jsou tu skvělé nízkokalorické recepty. Nás zaujalo například toto rizoto.

Vylepšete si máslo. Přidat můžete bylinky, ovoce a dokonce i květy

24.06.2020 | Máslo lze nejen namazat na pečivo, ale také použít při vaření a pečení, kde výsledným pokrmům dodává lahodnou chuť. Chcete-li však své chuťové pohárky ještě více rozmazlit, zkuste máslo vylepšit nejrůznějšími ingrediencemi dle své fantazie. Poradíme vám, jak ochucená másla využít a přinášíme také originální recepty na slané i sladké varianty...

Lehké víkendové pečení: Zkuste bezlepkový citronový koláč

12.06.2020 | Pokud máte chuť na něco sladkého, máme pro vás skvělý tip. Tento citronový koláč je nejen lehký, ale je i skvělou alternativou pro ty, kteří se vyhýbají lepku!

Už jste někdy ochutnali "boží milosti"? Recept od Pavla Berkyho

10.06.2020 | Říká se jim také fánky a tradičně se pekly v době masopustu. S trendem návratu ke staročeským receptům ale ožívají. Vyzkoušejte je. provoní celý byt a jejich křupavost je návyková. Určitě si je oblíbíte a zařadíte do svého jídelníčku častěji.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.