Recepty

Toto rizoto si zamilujete, p.s: v hlavní roli dýně

08.09.2020 | Dýňová nemusí být jen polévka. Vyzkoušejte toto lahodné rizoto. Jakou použijete dýni, je na vás. My doporučujeme máslovou. Lze ale použít i hokkaidó.

Chléb s máslem je nuda: Velká svačinová inspirace

01.09.2020 | Máme pro vás tipy na rychlé a dobré svačiny. Jsou nápadité a hlavně výživově vyvážené. Zajistí tak dětem dostatek energie potřebné po celý den.

Harayiss, tak chutná Izrael: Máme pro vás recept

28.08.2020 | Harayiss, bohatý wrap z tradičního izraelského pečiva se zeleninou, sekaným biftekem a sezamovo-petrželovou pastou patří mezi nejoblíbenější izraelské pokrmy. Jeho chuť je naprosto jedinečná. Máte chuť? My zas recept, jak jej připravit!

Už jste někdy ochutnali smažené mléko?

19.08.2020 | Mléko a mléčné výrobky lze konzumovat a používat v mnoha podobách, včetně těch nejméně očekávaných. Přinášíme pár nápadů na mnohdy opravdu neobvyklé letní osvěžení.

Tip na rychlou večeři: Vaječná fritata

14.08.2020 | Míchaná už každý zná a volským okem také nepřekvapíte - i když nutno podotknout, že udělat jej opravdu dobré je také umění? Servírujte dnes večer fritatu.

Jó třešně zrály! Upečte z nich skvělý štrúdl

12.08.2020 | Štrúdl z jablek je klasika. Třešně si ale také výborně rozumí s listovým těstem a když přidáte ještě mascarpone, vznikne neodolatelná kombinace, která si to namíří na vaše chuťové pohárky!

Polévka nemusí být vždy teplá. Osvěžte se těmi studenými

10.08.2020 | K letním měsícům neodmyslitelně patří ovoce, které může být zpracováváno mnoha nejrůznějšími způsoby. Hitem letošního léta jsou ovocné polévky, vyzkoušeli jste už tuto lahůdku?

Zavařovat nemusíte jen ovoce. Zkuste tyto skvělé pochutiny k masu

07.08.2020 | Cuketová čalamáda, broskvové chilli chutney nebo takový barevný květák. Také se vám už sbíhají sliny? Tady jsou recepty!

To je ale dobrota! A za 10 minut hotová

30.07.2020 | Také po ránu nestíháte, nebo chodíte naopak pozdě domů a na přípravu několika chodů rozhodně nemáte čas? Udělejte si super rychlé jídlo, které vás zasytí. Tady je recept!

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.