01.08.2023 Jana Čiháková
Snili jste o řeznictví, kde najdete nejkvalitnější partie hovězího i vepřového, kuřata z volného výběhu, nejčerstvější ryby, zvěřinu i netradiční typy masa? A milujete letní grilování při teplých večerech? Na Rohlik.cz tohle vše nakoupíte na jednom místě za skvělé ceny a se zárukou čerstvosti až domů.
Online prodejce potravin Rohlik.cz přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4x větší než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Unikátem je také výběr BIO kousků, celkem jich na Rohlíku najdete 100. Kromě toho má online prodejce koncept vlastního řeznictví, díky kterému může nabídnout skvělou kvalitu masa za ty nejlepší ceny.
Jen na Rohlíku navíc najdete produkty od dalších vyhlášených řeznictví jako Naše Maso, The Real Meat Society či Maso Klouda, lokální farmáře a chovatele Qualivo nebo bio kuřata Amadori. Nákupu masa online se zákazníci nemusejí obávat, pokud by se stalo, že by dostali kousek, který nebude podle jejich představ, Rohlík ihned a bez řečí vrátí peníze. Rohlík ručí za kvalitu dovezeného nákupu, maso je v neustálém chladu až po dovezení, navíc je u vás doma od dodavatele mnohem rychleji.
Kromě konceptu nejlepšího řeznictví ve městě má Rohlik.cz v plánu dále podporovat své privátní značky, které nabízí výborný poměr ceny a kvality. Už nyní si zákazníci Rohlíku mohou dopřát například steaky značky Sutcha, které nabízí zákazníkům nejen maso původem ze všech koutů světa, ale i netradiční řezy jako například flank, flat iron, eye round, chuck tender a další. Najdete zde velký výběr steaků ideálních právě na letní grilování. Vybírat také můžete z vlastní značky MASO! nebo Fjoru – v té najdete ty nejčerstvější kousky ryb.
A kdo dbá na to, aby kvůli nákupu masa nemusel říznout do rozpočtu, na Rohlíku najde každý den rovněž kvalitní kousky se zárukou nejlepší ceny. Online obchod totiž kontroluje a srovnává ceny základních položek s konkurencí, takže na Rohlik.cz bez problémů nakoupíte za stejnou nebo nižší cenu běžné partie hovězího, vepřového i kuřecího.
20.09.2023 | Náklady na stravování jsou patrně stále tou nejzásadnější položkou v dovolenkovém rozpočtu – zvlášť rozhodnete-li se cestovat za české hranice bez programu all – in anebo alespoň polopenze. Ovšem i zdánlivě levná dovolená se vám může parádně prodražit a naopak…
08.08.2023 | Chladné počasí v květnu a naopak horké v červenci zpomalilo dozrávání hroznů révy vinné na jihu Moravy. Ač se podle zákona může burčák, tedy částečně zkvašený vinný mošt z moravských a českých hroznů, prodávat od 1. srpna, letos bude ten první nejspíš hotový až okolo 20. srpna. ČTK to potvrdili dotázaní vinaři i odborníci.
25.07.2023 | Plevel nemusí být jen noční můrou zahrádkářů, naopak se může stát zajímavým zpestřením jídelníčku. Jeho benefity se skrývají nejen v obsahu zdraví prospěšných látek, ale také ve vizuální pestrosti, která na talíř přinese lákavé barvy.