ONLINE OBCHOD ROHLÍK POSÍLIL VÝBĚR MASA: JE LIBO NĚCO NA GRIL?

ONLINE OBCHOD ROHLÍK POSÍLIL VÝBĚR MASA: JE LIBO NĚCO NA GRIL?

01.08.2023 Jana Čiháková

Snili jste o řeznictví, kde najdete nejkvalitnější partie hovězího i vepřového, kuřata z volného výběhu, nejčerstvější ryby, zvěřinu i netradiční typy masa? A milujete letní grilování při teplých večerech? Na Rohlik.cz tohle vše nakoupíte na jednom místě za skvělé ceny a se zárukou čerstvosti až domů.

Online prodejce potravin Rohlik.cz přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4x větší než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Unikátem je také výběr BIO kousků, celkem jich na Rohlíku najdete 100. Kromě toho má online prodejce koncept vlastního řeznictví, díky kterému může nabídnout skvělou kvalitu masa za ty nejlepší ceny.

Jen na Rohlíku navíc najdete produkty od dalších vyhlášených řeznictví jako Naše Maso, The Real Meat Society či Maso Klouda, lokální farmáře a chovatele Qualivo nebo bio kuřata Amadori. Nákupu masa online se zákazníci nemusejí obávat, pokud by se stalo, že by dostali kousek, který nebude podle jejich představ, Rohlík ihned a bez řečí vrátí peníze. Rohlík ručí za kvalitu dovezeného nákupu, maso je v neustálém chladu až po dovezení, navíc je u vás doma od dodavatele mnohem rychleji.

VÝHODNÉ CENY

Kromě konceptu nejlepšího řeznictví ve městě má Rohlik.cz v plánu dále podporovat své privátní značky, které nabízí výborný poměr ceny a kvality. Už nyní si zákazníci Rohlíku mohou dopřát například steaky značky Sutcha, které nabízí zákazníkům nejen maso původem ze všech koutů světa, ale i netradiční řezy jako například flank, flat iron, eye round, chuck tender a další. Najdete zde velký výběr steaků ideálních právě na letní grilování. Vybírat také můžete z vlastní značky MASO! nebo Fjoru – v té najdete ty nejčerstvější kousky ryb.

A kdo dbá na to, aby kvůli nákupu masa nemusel říznout do rozpočtu, na Rohlíku najde každý den rovněž kvalitní kousky se zárukou nejlepší ceny. Online obchod totiž kontroluje a srovnává ceny základních položek s konkurencí, takže na Rohlik.cz bez problémů nakoupíte za stejnou nebo nižší cenu běžné partie hovězího, vepřového i kuřecího.


Mohlo by vás zajímat

VINAŘSKÁ SEZÓNA NEKONČÍ: TYTO AKCE JEŠTĚ STÍHÁTE

02.11.2023 | Někdo podzim miluje pro jeho barevnou krajinu a dlouhé poklidné večery, jiného zas brzká tma a zima může spíše znepokojovat. Pojďme si zkusit podzim užít už jenom proto, že nabízí řadu zajímavých vinařských akcí. Nejen na Moravě, ale i ve středních Čechách, které mají v pěstování vinné révy staletou tradici. Nejznámější středočeská města vínu zaslíbená jsou Mělník a Kutná Hora. Nenechte se ovšem mýlit, kvalitní víno umí vyrobit také u Slaného i na Karlštejně.

LETOŠNÍ PEČENÍ CUKROVÍ BUDE "NÁŘEZ". PO CUKRU, MÁSLE A MOUCE ŠPLHÁ CENA KAKAA

26.10.2023 | Kakao je kvůli obavám z nedostatečné produkce nejdražší za 44 let. Cena termínového kontraktu na tunu kakaa se splatností v prosinci se podle agentury Bloomberg a zpravodajského serveru CNBC v pondělí na komoditní burze v New Yorku vyšplhala na 3786 dolarů (téměř 88.000 Kč), což je nejvýše od roku 1979. Meziročně stoupla o zhruba 60 procent.

HALLOWEEN: SVÁTEK DÝNÍ, SLADKOSTÍ, KOLEDY, MASEK I OSLAV

31.10.2023 | I když mnoho lidí považuje Halloween za ryze americký svátek, jeho počátky spadají na území Evropy. Byli to totiž Keltové, kteří tak slavili začátek zimy. Samhain, jak se svátek dříve nazýval, obsahoval celou řadu obřadů a zvyklostí a na území Skotska a částečně v Irsku se slaví dodnes.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.