Vůně benzinu, výborné potraviny a dobrá zábava

Vůně benzinu, výborné potraviny a dobrá zábava

03.08.2011 Redakce

Víte, co má společného vůně benzínu, výborných potravin a dobrá zábava? Přijďte 20. a 21. srpna do Kutné Hory a přesvědčte se, že je to recept na skvělý víkend pro celou rodinu. Zveme Vás na 3. ročník mezinárodní rallye veteránů.

Přehlídku předválečných vozů a jejich závody do vrchu Kaňk doplní bohatý program, kapely Ivan Mládek & Banjo Band, GIPSY.CZ a další, a také soutěže o dárkové koše potravin Klasa a další ceny.

INT VETERAN RALLYE – 20. a 21. srpna v Kutné Hoře!

Něco o závodě:

INT VETERAN RALLYE Kutná Hora je již tradičním závodem historických vozidel s mezinárodní účastí. Ve dnech 20. – 21. 8. 2011 zde změří své síly auta vyrobená do roku 1940. Součástí akce je také spanilá jízda těchto vozů na hrad Český Šternberk a samozřejmě bohatý doprovodný program, v němž vystoupí řada umělců a je připraveno množství her a soutěží pro děti i dospělé. Program proběhne v centru města na Palackého náměstí a po oba dva dny začíná ve 12 hod., v sobotu je zakončen slavnostním ohňostrojem. Podrobné informace najdete na www.veterani-kh.cz.


Mohlo by vás zajímat

MRAZY NAPÁCHALY ŠKODY NA VINICÍCH, JDE O MILIONY

22.04.2024 | Škody způsobené mrazem na letošní úrodě vinařů v Česku půjdou do stovek milionů korun, v Čechách pomrzlo 40 procent vinohradů, řekl to prezident Svazu vinařů Martin Chlad. Vinohrady v Čechách ničil noční mráz o víkendu, část úrody poškodil už v noci na pátek. Vinaři na jihu Moravy proto od minulého týdne pozorně sledují několik předpovědních modelů i vlastní meteostanice, doplnil Chlad.

INSPEKCE ODHALILA FAZOLE PLNÉ HERBICIDŮ: "DOBROTU" PRODÁVALO TESCO

17.04.2024 | V sušených fazolích, které prodával řetězec Tesco pod svou privátní značkou, zjistila laboratorní analýza Státní zemědělské a potravinářské inspekce výskyt herbicidu ve čtyřikrát vyšším množství, než povoluje zákon. Šlo o fazole vypěstované v Argentině a nevyhovující šarže měla 1344 balení, uvedl v tiskové zprávě mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.

KONEC PŘESOLENÝM JÍDLŮM V RESTAURACÍCH: NOVÝ PROGRAM MINISTERSTVA

09.04.2024 | Omezit nadměrnou konzumaci soli a s ní spojené negativní dopady na zdraví má za cíl program Solíme méně. Program chce ukázat rizika nadměrného solení a možnosti, jak ho omezit. Zaměří se na restaurační zařízení a podpoří pokračování vzdělávacího programu ve školních jídelnách. Chce proškolit personál, navrhnout úpravu postupů a sledovat dopady.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.