Články se štítkem: recept

Osud jménem ořechový dort

17.09.2015 | O tomhle dortu se u nás mluví často. Ne že bych ho pekla co chvíli, ale kdykoli se do toho pustím, akce se zkomplikuje a vzniká vtipná historka, kterou se můžou bližní bavit dosyta. Já se obvykle nesměji. Předem varuji – tohle dobrodružství ještě nikdy nedopadlo dobře. A nemyslím si, že vždy za to můžu jen já. Prostě osud.

Churros, sladký pozdrav z Mexika

15.09.2015 | Smažené kousky těsta se skořicí namáčená v čokoládě. Co může být lepšího?

Vyzkoušejte jiskřivý drink Romana Foltána

11.09.2015 | Barmana Romana Foltána časopis Forbes zařadil mezi 30 nejtalentovanějších Čechů pod 30 let. Působí v nejlepším hotelovém baru světa v londýnském Artesianu. Roman Foltán stále zkouší nové přísady a překvapivé kombinace, ladí ingredience a poměry až k dokonalé chuti. Tak jako v případě svěžího drinku, jehož základem je, k radosti patriotů, Becherovka.

Truffle s grappou

03.11.2014 | Šéfcukrářka Wine Food Marketu Jana Rodová doporučuje: „Pokud se vám nechce připravovat košíčky z lineckého těsta, můžete do směsi přidat více čokolády, aby byla hustější, a pak z ní vytvarovat nepravidelné kuličky, které obalíte v kakau.“

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.