recepty  

Přivítejte slunce čajovými koktejly

Přivítejte slunce čajovými koktejly

21.02.2014 Redakce

Jednoduché recepty na koktejly z ovocných čajů.

Počasí v Evropě je stále teplejší a o skutečné zimě si můžeme nechat jen zdát. Letní teploty nás tak letos přepadnou dříve, než bychom čekali. Pro takové momenty je dobré mít v záloze jednoduché recepty na chladivé koktejly z ovocných čajů Saga.

Saga

Citronový sen s mátovým polibkem

Ingredience:

- 3 cl bezového sirupu

- 4 osminky citrónu                                                                                    

- 2 snítky máty

- čaj Saga Citrusy a máta

- 4 kostky ledu

Příprava:

Do vysoké sklenice vložíme suroviny a rozmačkáme. Poté vložíme kostkový led a dolijeme studeným čajem Saga Citusy a máta, následně jemně promícháme ode dna. Přidáme ¼ citronu na okraj skleničky jako ozdobu.

23

Ovocný čaj Saga Citrusy a máta, pořídíte v běžné maloobchodní síti za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 25,90 Kč.

saga3

Malinová ledová vášeň

Ingredience:

- 6 ks čerstvých malin

- 3 snítky čerstvé bazalky                                                                           

- 2 cl malinového sirupu

- čaj Saga Malina

- ledová tříšť

Příprava:

Do vysoké sklenice vložíme suroviny a rozmačkáme. Do nízké sklenky vložíme maliny a bazalku, rozmačkáme a dolijeme sirupem. Sklenku zasypeme ledovou tříští po okraj a dolijeme studeným čajem Saga Malina a jemně promícháme. Hladinu koktejlu ozdobíme lístkem bazalky.

Ovocný čaj Saga Malina pořídíte v běžné maloobchodní síti za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 25,90 Kč.

 

 

 

 

 


 


Mohlo by vás zajímat

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 | S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.