Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 Redakce

S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Aktivní život, změna životního stylu. Pro někoho prázdné fráze, pro jiného opravdový smysl života. Pokud se do toho opravdu pustíte a chytne vás to, pak se „vezete“ na vlnách trendů dnešní doby, k nimž patří zdravé stravování, pravidelné sportování. Jednoduše řečeno, chceme-li se dobře cítit a dobře vypadat, víme, že pro to musíme něco udělat. A nastává otázka: Chci tu změnu, nebo tu změnu OPRAVDU chci?

Právě pro lidi, kteří se rozhodli, že cestu aktivního života OPRAVDU chtějí, rozhodli se řešit stravu, konzumovat pouze kvalitní a poctivé produkty a hlavně se chtějí hýbat, je připraven Fitness syrovátkový nápoj od Madety. Ten je jedinečný hlavně tím, že obsahuje čerstvou jihočeskou syrovátku, vypadá a chutná jako džus, neobsahuje tuk a je bez umělých aromat a barviv. Díky sladidlu z rostliny stévie v nové receptuře má navíc o 30 procent nižší energetickou hodnotu. A pochutnat si na něm může opravdu každý, protože je nabízen hned v pěti příchutích.

Pro příznivce sladších chutí bude jasnou volbou exotické mango. Žízeň po uběhnutých kilometrech snáze zaženete výtečnou brusinkou, jež se vyznačuje lehce sladkokyselou chutí. Pro příznivce hořkokyselých chutí je připravena příchuť citrus, která nabízí kombinaci červeného grepu, pomeranče a mandarinky. Zajímavou sladší variantou Fitness syrovátkového nápoje pak je příchuť bílého čaje s broskví.

A pokud potřebujete dohnat energii po cvičení, po práci na zahradě nebo po náročném dni, pak vás jistě zaujme Fitness syrovátkový nápoj energy. Ten je jedinečný tím, že obsahuje stejné množství taurinu a kofeinu jako běžné energetické nápoje a také vitaminy B2, B6, B12, kyselinu pantotenovou a niacin. Díky této kombinaci dokáže svým konzumentům dodat zpět ztracenou energii a zároveň potěšit chuťové buňky.

Pokud rádi experimentujete a chcete neustále zkoušet něco nového a zajímavého, navštivte stránky www.madetafitness.cz, kde naleznete tipy, jak využít Fitness syrovátkové nápoje jako netradiční koktejlové drinky na party, zahradní akce či jen tak pro relax na zpestření večera.

Takže na zdraví a ať vám chutná aktivní život.


Mohlo by vás zajímat

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 | Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.