Příkrm z dm může obsahovat sklo

Příkrm z dm může obsahovat sklo

25.03.2013 SZPI

Na základě informací výrobce Alnatura byl zjištěn obsah kousku skla v jednom produktu Alnatura příkrm dýně, brambor, fenykl, šarže 140276, datum minimální spotřeby 17.10.2014. Pokud jste výrobek s výše uvedenou šarží zakoupili, odevzdejte jej v kterékoliv prodejně dm v České republice se zárukou vrácení peněz.

Zkontrolujte si doma šarži zakoupeného příkrmu Alnatura příkrm dýně, brambor, fenykl 190 g, a v případě, že na obalu výrobku uvedenou šarži naleznete, produkt v žádném případě nekonzumujte a vraťte jej v prodejně dm.

Ostatní šarže tohoto výrobku a další výrobky Alnatura nejsou nijak postiženy.

prikrm


Mohlo by vás zajímat

Mák s opiem

04.02.2014 | SZPI odhalila nadlimitní hodnoty opiového alkaloidu morfinu v máku.

KONZUMACÍ KOFEINOVÝCH NÁPOJŮ K AGRESIVITĚ DĚTÍ? VZÝKUM MLUVÍ JASNĚ

13.11.2023 | Děti, které jsou zvyklé pravidelně pít nápoje s obsahem kofeinu jako je například coca-cola nebo energetické drinky, mají horší paměť, jsou impulzivnější a v dospělosti můžou být náchylnější k závislostem. Zjistili to vědci, kteří u dvou tisícovek amerických dětí ve věku devět a deset let testy zkoumali jejich paměťové schopnosti a mozkovou aktivitu. Napsal o tom deník The Times.

Antibiotika v kuřecím mase

15.07.2013 | Stání zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zjistila dvou až trojnásobné překročení limitu pro výskyt rezidua antibiotika doxycyklin v potravině KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZKY, bez kosti a kůže hluboce zmrazené kuřecí maso, vakuově balené, 600g, výrobce: ALMA Sp. z o.o., Polsko.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.