Cizí předmět v masové konzervě

Cizí předmět v masové konzervě

05.04.2012 SZPI

Společnost Kaufland Česká republika v.o.s. informuje o stažení výrobku Viva vepřové maso konzerva 400 g označený datem minimální trvanlivosti do 5.3.2015, výrobce PT Servis konzervárna s.r.o. Důvodem byla stížnost zákazníka, který nalezl v konzervě s tímto datem trvanlivosti cizí předmět.

Dne 4. dubna 2012 společnost Kaufland stáhla z prodeje výrobek Viva vepřové maso konzerva 400 g, označený datem minimální trvanlivosti do 5. 3. 2015, výrobce PT Servis konzervárna s.r.o.

Důvodem byla stížnost zákazníka, který nalezl v konzervě s tímto datem trvanlivosti cizí předmět. Prodej veškerých konzerv Viva vepřové maso konzerva 400 g s datem minimální trvanlivosti do 5. 3. 2015 byl okamžitě zastaven na všech prodejnách naší společnosti.

Pokud jste si výrobek Viva vepřové maso konzerva 400 g, označený datem minimální trvanlivosti do 5. 3. 2015, výrobce PT Servis konzervárna s.r.o. již zakoupili, můžete jej vrátit v kterékoli prodejně Kaufland v oddělení Informací, účet není nutný. Za případné nepříjemnosti se společnost omlouvá.


Mohlo by vás zajímat

HUSA Z KAUFLANDU JAKO ČASOVANÁ BOMBA: NÁLOŽ PLNÁ SALMONELL

29.12.2023 | Další maso s bakteriemi, které způsobují salmonelózu, objevila Státní zemědělská a potravinářská inspekce v husách dovážených z Maďarska. Vzorek odebrali inspektoři v Kauflandu, uvedl dnes v tiskové zprávě mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.

Inspekce zakázala tunu nevyhovujících potravin z Vietnamu

03.02.2014 | Zkvašené ovocné pomazánky s plísní a larvami hmyzu.

TAKIS: HODNĚ OSTRÝ FENOMÉN VÁLCUJE ŽÁKY ZÁKLADNÍCH I STŘEDNÍCH ŠKOL

07.12.2023 | Možná, že ani výrobci z Grupo Bimbo původně netušili, jaké šílenství odstartuje uvedení Takis – kukuřičných chipsů vybavených extra pálivou chutí, které jsou netradičně stočené do wrapu. V posledních letech jsou jejich výrobky synonymem pro raketu, která vystřelila strmě vzhůru a vzala s sebou doslova davy. Co se týče obchodního počinu, lze společnosti maximálně zatleskat, zbytek ale vyvolává značné pochyby.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.