recepty  

Sojove maso podle Romana Tomeše

Sojove maso podle Romana Tomeše

24.03.2014 Jaroslav Panenka

Herec vás zve na houbový jahelník a sojové maso s těstovinami.

Sojové maso s těstovinami

Doba přípravy: 4 porce, 1 hodina

Ingredience: 100 g sojových kostek, 1 balení těstovin, 1 cibule, 2 papriky, 2 rajská jablíčka, kečup, rajčatový protlak, mletá sladká paprika, sůl, pepř, olej 

Postup: Uvaříme sojové kostky a těstoviny dle návodu na obalech. Na rozpálený olej na pánvi dáme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme sojové maso a mírně opečeme. Doplníme papriky a rajčata nakrájené na proužky, dále protlak a kečup, dochutíme pepřem, solí a sladkou paprikou podle chuti. Pět minut povaříme na pánvičce. Hotovou směs přimícháme do velkého hrnce k hotovým těstovinám.

Kdo je Roman Tomeš?

Pochází z Lomnice nad Popelkou. Vystudoval muzikálové herectví na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Hraje zejména v muzikálech Divadla Kalich, dále prošel např. tituly Mona Lisa, Lucrezia Borgia či Sedm malých závodníků. Na obrazovce se objevil v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2 a Doktoři z Počátků. Koncertoval s Orchestrem Václava Hybše, chystá autorské sólové album. www.romantomes.cz.


Mohlo by vás zajímat

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.