Figurky se sladkým překvapením

Figurky se sladkým překvapením

03.04.2015 Redakce

K Velikonocím patří kromě tradičního beránka a vajíček i množství nejrůznějších tradic a zvyků. K nejoblíbenějším řadíme chození s pomlázkou od domu k domu. Chcete-li malé koledníky potěšit originální „výslužkou“, obdarujte je čokoládovými figurkami, které v sobě ukrývají sladké překvapení!

Radostné plamínky v dětských očích zaručeně zažehne odměna ve formě čokoládových figurek LENTILKY Kuřátko ve vajíčku a LENTILKY Slepička. Malí labužníci si  pochutnají nejen na báječné čokoládě, ale navíc si užijí i moment překvapení. Každá z figurek v sobě totiž má ještě figurku menší, která v sobě ukrývá pestrobarevné LENTILKY.

1

Je už jen na vás, zda koledníky obdarujete slepičkou s vajíčkem anebo naopak vajíčkem ukrývajícím kuřátko. Při té příležitosti pak můžete s dětmi probrat i věčnou filozofickou otázku, zda bylo dřív vejce či slepice.

2

Doporučená maloobchodní cena čokoládové figurky LENTILKY Slepička je 49,90 Kč / 117,5 g. Slepička v sobě ukrývá malé čokoládové vajíčko, které obsahuje barevné LENTILKY.

Uvnitř figurky LENTILKY Kuřátko ve vajíčku naleznete čokoládovou slepičku, která má v sobě čokoládové LENTILKY. Doporučená maloobchodní cena je 44,90 Kč / 100 g.

3

Novinka!

Pokud chcete dětem udělat opravdovou radost, nezapomeňte jim do velikonoční nadílky přibalit i novinku LENTILKY Trio. Krabička obsahuje hned tři čokoládové figurky ve tvaru roztomilých zvířátek, které v sobě ukrývají oblíbené dražé LENTILKY. 

Doporučená maloobchodní cena je 39,90 Kč / 63 g.


Mohlo by vás zajímat

Vánoční pochutiny a speciality Král Sýrů

22.11.2016 | Vánoce jsou ideálním časem, kdy se zastavit, odpočívat, setkávat se s rodinou a přáteli a dopřávat si nevšední gurmánské zážitky. Párování sýrů s vínem patří nepochybně k velmi příjemným chuťovým potěšením, které mohou pozvednout sváteční čas doslova do nebeských výšin.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.