20 LET  AKCE  Lidl  SLEVY  

DVACET PROCENT DOLŮ V OBCHODNÍCH ŘETĚZCÍCH! UŽ ODE DNEŠKA

DVACET PROCENT DOLŮ V OBCHODNÍCH ŘETĚZCÍCH! UŽ ODE DNEŠKA

05.06.2023 Jana Čiháková

Maloobchodní řetězec Lidl v letošním roce slaví neuvěřitelných 20 let v České republice. Oslavy budou probíhat ve všech prodejnách a slavit tak může úplně každý. Ať už se bude jednat o výhodné slevy vybraného sortimentu, soutěže o pětiminutové nákupy nebo nákupy zdarma na celý rok.

Lidl vstoupil na český trh v roce 2003, kdy v červnu otevřel prvních 14 prodejen. Jejich počet do dnešního dne narostl až na 316 a v každé z nich se bude konat oslava dvacetiletého jubilea. V termínu od 5. června do 30. června se mohou zájemci těšit na řadu zajímavých akcí. Zákazníky na to upozorňuje speciální logo přímo ve vstupu do prodejen, ale také přímo na prodejní ploše.

Při oslavě svých dvacátých narozenin bude Lidl opravdu štědrý. Celková hodnota výher, o které mohou zákazníci celý červen usilovat, se pohybuje v desítkách milionů korun. V prvním týdnu si na své přijdou milovníci pečiva, zmrzlin, čerstvého ovoce a zeleniny a výrobků pod privátními značkami Argus, Eridanous, Grill&Fun a Pilos. Každý den mohou výrobky z daných kategorií zakoupit s 20% slevou. Druhý týden přinese soutěže o 316 pětiminutových nákupů zdarma. Zapojí se totiž všechny prodejny, za každou pak bude vybrán jeden šťastný výherce. Ve třetím týdnu budou mít radost kutilové. Stačí, když nakoupí v kterékoliv prodejně a mohou vyhrát vybavení do dílny značky Parkside. Ve hře bude celkem 1000 hodnotných cen.

Oslavy pak završí týden od 26. června do 2. července. „Jako pomyslnou třešničku na narozeninovém dortu jsme si pro zákazníky připravili opravdu skvělou cenu. Mohou se zapojit do soutěže o celkem 50 nákupů v Lidlu na celý rok zdarma. Všechny akce jsme vybírali tak, abychom našim věrným zákazníkům udělali radost a aby s námi mohl slavit opravdu každý,“ vysvětluje generální ředitel Lidlu Adam Miszczyszyn.

Něco navíc pak čeká na uživatele mobilní aplikace Lidl Plus. Po celé čtyři týdny mohou roztočit virtuální kolo štěstí a vytočit si proplacení svého posledního nákupu. Každý den si nákup zdarma domů odnese celkem 316 zákazníků. Šance na výhru tak bude čekat v každé prodejně.

Veškeré informace zájemci najdou na speciální stránce www.lidl20let.cz, o aktuální akci bude samozřejmě informovat také leták. Kampaň pak doplňují také TV spoty.


Mohlo by vás zajímat

1. MÁJ: ĆAS LÁSKY, ALE I RŮŽOVÉHO VÍNA

05.04.2024 | První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého růžového vína! Již po čtrnácté se prvního května promění Pražský hrad na Svátek růžových vín. Dopřejte si příjemné chvíle s našimi růžovými víny, které si podmaní vaše smysly. Těšit se můžete na desítky vzorků vín dvaceti vinařství.

ŽÁDNÉ NÍZKÉ ODMĚNY! VÁCLAVÁK "ZAPLAVILI" PROTESTUJÍCÍ KURÝŘI, BYLO JICH 15

22.04.2024 | Nespokojení kurýři ze společností Wolt a foodora dnes dopoledne protestovali na Václavském náměstí v Praze proti snížení odměňování po zavedení systému takzvaných dynamických odměn. Protestu se podle zpravodajky ČTK zúčastnilo přibližně 15 nespokojených kurýrů, podepisovali na něm petici. Organizátoři se kvůli nízké účasti rozhodli zrušit nahlášený pochod do sídel Woltu a foodory, kde měli představitelům obou platforem předat své požadavky.

RYZLINK JE ZÁRUKOU SKVĚLÉHO VÍNA: POTVRZENO NA VALTICKÝCH VINNÝCH TRZÍCH

19.04.2024 | Šampionem mezi bílými víny je v 57. ročníku soutěže Valtické vinné trhy Ryzlink vlašský Terroir Pálava 2022, výběr z hroznů z Vinařství Vajbar ze Zaječí na Břeclavsku, mezi červenými víny odborná porota nejvýše hodnotila Cabernet Sauvignon 2021, výběr z hroznů, z Vinařství Garčic z Pavlova na Břeclavsku. Hodnocení více že 700 vzorků z 11 zemí a čtyř světadílů trvalo čtyři dny, o výsledcích dnes informovali pořadatelé v tiskové zprávě.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.