Recepty

Jarní velikonoční paštika z Nebespánu

30.03.2015 | „Tahle paštika je krásná na pohled a moc dobrá. Můžete ji servírovat jako předkrm nebo hlavní chod, doplněný variací zelených salátů. Chutná skvěle teplá i studená a můžete ji vzít s sebou i na jarní výlet,“ doporučuje Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách, která radí, jak tuto delikatesu připravit.

Janssonovo pokušení (Jansonss Festelse)

26.03.2015 | Vyzkoušejte švédské národní jídlo - brambory s ančovičkami.

Moravský třený beránek

25.03.2015 | Jaké by to byly svátky jara lahodného beránka? Inspirujete se receptem z Moravy!

Vepřové ramínko na kmínu s nastavovanou kaší

23.03.2015 | Ramínko pro vás připravil Marek Šalanský, student druhého ročníku Střední odborné školy stravování Říčany s.r.o.

Mléčná pochoutka zpod peřinky

20.03.2015 | Jste zklamáni nabídkou mléčných výrobků v obchodech a žádný nemá přesně takovou chuť, jakou si pamatujete z dětství nebo z dovolené v Řecku či Francii? Obáváte se, že příprava domácího jogurtu musí být náročná na čas i energii? Ukážeme vám krok za krokem, že opravdu není čeho se bát a přípravu této nejen dětské pochoutky zvládnete i vy.

Velikonoční nádivka z toustů

17.03.2015 | Jaké by to byly svátky jara bez voňavé nádivky?

Velikonoční fazolová polévka

16.03.2015 | Stačí fazole, mrkev, petrželka, česnek a majoránka a zdravá sváteční dobrota je na stole!

Hovězí krk na houbách

13.03.2015 | Recept připravil a uvařil Marek Šalanský, student 2. ročníku Střední odborné školy stravování Říčany s.r.o.

Palačinky (Pannkaka)

12.03.2015 | Vyzkoušejte palačinky ze severu, až z dalekého Švédska!

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.