Poradna

Masové konzervy

25.03.2014 | Jak skladovat masové konzervy? Kdy je maso v nich „v nejlepší kondici“ – je to například uprostřed doby minimální trvanlivosti?

Foodpairing

25.03.2014 | Co je to foodpairing?

Složení výrobku

24.03.2014 | Co všechno musí obsahovat složení výrobku na obale?

Cereálie ke snídani pro děti

24.03.2014 | Jsou cereálie dostatečnou snídaní pro školní děti? Nehrozí, že budou mít za hodinu hlad?

Mandle

22.03.2014 | Proč některé zdroje uvádějí mandle jako nebezpečnou potravinu?

Balsamico

21.03.2014 | Jak se vyrábí balsamico?

Čerstvá vejce

20.03.2014 | Lze nějak rozpoznat čerstvé vejce od staršího?

Šampaňské

20.03.2014 | Co znamenají označení brut a demi sec na lahvi šampaňského?

Brambory

19.03.2014 | Jaký je nejlepší způsob na přípravu brambor, aby ztratily co nejméně ze svých zdravých látek?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.