ZÁZRAČNÁ KOMBUCHA? CO S VÁMI UDĚLÁ 240 MILILITRŮ DENNĚ

ZÁZRAČNÁ KOMBUCHA? CO S VÁMI UDĚLÁ 240 MILILITRŮ DENNĚ

04.03.2022 KOŠÍK.CZ

Obliba kombuchových nápojů raketově roste, a to zejména pro jejich blahodárné účinky. Díky fermentaci obsahuje nápoj probiotika, enzymy, minerální látky a vitamíny. pravidelné pití přispívá k detoxikaci jater, snižuje hladinu cholesterolu, podporuje imunitní systém, pozitivně ovlivňuje trávení a metabolismus.

A jak kombuchu zařadit do svého pitného režimu? Můžete si ji dopřát kdykoli během dne, ale pro podpoření jejího účinku je dobré ji pít ráno nalačno, kdy nastartuje metabolismus. Pro její maximální účinky je důležité pravidelné a dlouhodobé užívání, a to ideálně 240 ml denně. Můžete začít s nižší dávkou a postupně ji zvyšovat.

Kombucha s čajem od Long Life Biotea nabízí vyváženou a osvěžující chuť, kterou si rychle oblíbíte. Kromě různých druhů čajů totiž můžete ochutnat i další přírodní příchutě, jako je meduňka, heřmánek, broskev, citron, limetka, zázvor, aloe vera, malina a další. A pro koho je kombucha určená? Pít ji může úplně každý. Hodí se pro všechny typy stravování či diet a je ideální i pro vegany. Samozřejmostí by měla být pro všechny vyznavače zdravého a aktivního životního stylu, sportovce, lidi s trávicími potížemi a slabší imunitou nebo prostě pro všechny, kteří chtějí udělat něco pro svoje zdr

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

TAK TAKOVOU JSTE JEŠTĚ NEMĚLI: VELIKONOČNÍ NÁDIVKA PODLE PAVLA BERKYHO

22.03.2024 | Svůj mistrovský um předvedl jako semifinalista největší kulinární show amatérských kuchařů MasterChef a svými recepty inspiruje dál. Vyzkoušíte také velikonoční nádivku Pavla Berkyho?

VELIKONOČNÍ NÁKUP JE LEVNĚJŠÍ: CO, KDE A ZA KOLIK?

27.03.2024 | ngredience na velikonoční pečení jsou meziročně levnější v průměru o necelou pětinu. Zákazníci letos ušetří především za vejce (35 %), mléko (30 %) nebo mouku (27 %), nepatrně zdražilo pouze máslo. Průměrná sleva vybraných položek v akčních letácích byla letos 20 %.

PREZIDENTKA POTRAVINÁŘSKÉ KOMORY: PODMÍNKY GREEN DEALU VOLAJÍ PO ZMĚNĚ

20.03.2024 | Potravinářská komora České republiky podporuje celoevropské zemědělské protesty, které se dnes konají nejen v Česku, ale i v Německu, Belgii, Nizozemsku, Polsku a dalších zemích. Potravináři požadují reálné přenastavení unijní klimatické politiky, snížení byrokratické zátěže a nastavení rovných podmínek pro dovozy potravin ze zemí mimo EU. Prezidentka Potravinářské komory Dana Večeřová se účastní zemědělských protestů na Trutnovsku.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.