ZAVÍTÁTE NA PRVNÍ PIVNÍ BRUNCH? SPILKA LÁKÁ NA DOBROTY

ZAVÍTÁTE NA PRVNÍ PIVNÍ BRUNCH? SPILKA LÁKÁ NA DOBROTY

09.03.2023 Jana Čiháková

Legendární plzeňská Hospoda Na Spilce s novým rokem rozjela tradici nedělních Pivovarských brunchů. Konají se v reprezentačních prostorech pivovaru Plzeňský Prazdroj a nabízejí vítanou možnost dosyta si užít neděli a načerpat potřebnou energii do nového týdne. Jarní brunch se koná 19. března od 11 do 15 hodin.

Tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého připraví sladké, slané, teplé i studené delikatesy v duchu evropské kuchyně, včetně té středomořské. Na výběr tak budou například marinované krevety s bazalkovým pestem, marinované a nakládané mořské ryby a dary moře, pečený filet z lososa, krevety na česneku, grilovaný jeseter, ale také grilovaná kachní prsa či vepřová panenka sous-vide s omáčkou ze zeleného pepře. A co k tomu? Bude vše! Od mačkaných brambor s jarní cibulkou a smetanou, salátu Caesar, pečené a grilované zeleniny až po rozmarýnové grenaille. Chybět nebude ani sladká tečka – třeba Tiramisu, šlehané mascarpone nebo čokoládová pěna s čerstvým ovocem.    

Cena 750 Kč/osoba zahrnuje také konzumaci nápojů: vody, kávy, piva Pilsner Urquell, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního pivovaru PROUD.  Vzhledem k omezenému počtu míst na Pivovarském brunchi je doporučena předchozí rezervace.


Mohlo by vás zajímat

1. MÁJ: ĆAS LÁSKY, ALE I RŮŽOVÉHO VÍNA

05.04.2024 | První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého růžového vína! Již po čtrnácté se prvního května promění Pražský hrad na Svátek růžových vín. Dopřejte si příjemné chvíle s našimi růžovými víny, které si podmaní vaše smysly. Těšit se můžete na desítky vzorků vín dvaceti vinařství.

CO BY VÁM UVAŘILA UMĚLÁ INTELIGENCE? PRVNÍ JÍDLO JE TADY!

25.03.2024 | Kreativita a um šéfkuchaře, to jsou základní atributy kvalitního gastronomického podniku - ovšem jen do té doby, než žezlo v kuchyni přebere umělá inteligence. Nutno uznat, že její pokrm je dotažený do detailu a co víc - může jej ochutnat skutečně každý.

ZRÁDNÉ TEKUTÉ KALORIE: DO DENNÍHO PŘÍJMU ZAPOČÍTEJTE KÁVU I DŽUS

04.04.2024 | Jídelníček si možná pečlivě hlídáte, jenže kdo do něj započítává i nápoje? Přitom se právě v těch kolikrát ukrývají astronomické obsahy cukru.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.