ZA 15 MINUT U VÁS! BOLT SPOUŠTÍ NOVOU SLUŽBU

ZA 15 MINUT U VÁS! BOLT SPOUŠTÍ NOVOU SLUŽBU

31.12.2021 ČTK, SHUTTERSTOCK

Společnost Bolt dnes v Praze spouští novou službu Bolt Market, kdy z vlastního obchodu doveze nákup do 15 minut. Služba je součástí aplikace Bolt Food, dostupná je zatím ve Vršovicích a okolních městských částech. Společnost plánuje její rozšíření po Praze, ale i do dalších měst, a to od ledna.

Sdělil to Karel Složil, který nedávno nastoupil na místo manažera Bolt Market pro Českou republiku. Z konkurenčních firem podobnou službu nabízejí také Dáme jídlo a Wolt.

Nákupy prostřednictvím služby Bolt Market si budou moci lidé objednávat každý den od 08:00 do půlnoci. Na Silvestra bude provozní doba podle Složila prodloužena do 01:00. Doručit nákupy do 15 minut od uzavření objednávky kurýři zatím zvládnou do Vršovic, na Vinohrady, Žižkov či do Strašnic. V mírně delším termínu služba obsáhne i Staré Město, Smíchov, Karlín nebo Chodov.

KDYŽ DOJDE PITÍ NEBO MLSÁNÍ

Nabídka služby Bolt Market nyní podle Složila zahrnuje 1500 produktů, například 40 druhů čokolád, zhruba 50 druhů zmrzliny, 150 druhů nealkoholických nápojů nebo 150 druhů alkoholu. "Nabídku a sortiment každý den rozšiřujeme a naším cílem je během prvních pár týdnů provozu dosáhnout dvou tisíc produktů. Postupně budeme dále zařazovat i lokální produkty," řekl Složil. Doplnil, že minimální cena objednávky činí 150 korun.

Cílem společnosti Bolt bylo provoz služby zahájit do konce roku. "Obzvláště mě těší spuštění těsně před Silvestrem. Dosahem, který náš vršovický Bolt Market má, dokážeme pokrýt značnou část Prahy, a já se těším na to, že naše produkty zásobí pražské domácnosti i v pozdních nočních hodinách na Silvestra. Každému se určitě stalo, že těsně před půlnocí dojdou ingredience na chlebíčky, nebo že zjistí, že si na půlnoc nemá s čím připít. Mou ambicí je Pražanům letos tyhle starosti vyřešit," uvedl dále Složil.


Mohlo by vás zajímat

FARMÁŘSKÉ TRHY JSOU V PLNÉM PROUDU! SVS ZAHAJUJE ČETNÉ KONTROLY

04.04.2024 | S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinární správa (SVS) proto směřuje své kontroly i do této oblasti. Farmářské trhy jsou zajisté přínosem pro spotřebitele i malovýrobce. Na druhou stranu však přinášejí také zvýšená rizika z hlediska hygieny potravin. I proto jsou každoročně pod důsledným dohledem úředních veterinárních lékařů. V loňském roce provedla SVS na trzích 397 kontrol (v roce 2022 jich bylo 401). Podíl kontrol se závadou meziročně klesl o tři procenta na 16 procent.

VĚDCI: PŮDA JE PLNÁ PESTICIDŮ, ČEŠTÍ ZEMĚDĚLCI ZA TO ALE NEMOHOU

08.04.2024 | Výsledky ukázaly, že v zemědělsky využívané krajině se koncentruje a šíří poměrně velké množství pesticidů, z nichž některé mohou mít významný dopad na biologickou rozmanitost a zároveň jsou výrazně rizikové i pro člověka. Z velké části se ovšem nejednalo o látky aplikované samotnými farmáři.

1. MÁJ: ĆAS LÁSKY, ALE I RŮŽOVÉHO VÍNA

05.04.2024 | První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého růžového vína! Již po čtrnácté se prvního května promění Pražský hrad na Svátek růžových vín. Dopřejte si příjemné chvíle s našimi růžovými víny, které si podmaní vaše smysly. Těšit se můžete na desítky vzorků vín dvaceti vinařství.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.