regiony  

Vinobraní u Máchova jezera a zábavné odpoledne pro děti

Vinobraní u Máchova jezera a zábavné odpoledne pro děti

28.07.2014 Redakce

V sobotu 30. 8. od 14:00 začíná již třetí ročník vinobraní v areálu hotelu Port uMáchova jezera.

I letos lze očekávat ojedinělou kombinaci čerstvého burčáku a skvělých vín moravských vinařů, atraktivního prostředí Máchova jezera a pestrého doprovodného programu. Ten, kdo sem zavítal i v předchozích letech, již ví, že kromě dobrého pití a jídla, se může těšit na odpoledne plné zábavy pro dospělé i pro děti.

 port2

  • První burčák a vína z Vinných sklepů Valtice a vinařství Kovács
  • Velká dětská soutěž a tombola o atraktivní ceny
  • Divadlo Minor s originální hrou Autobus
  • Vyhlídkové plavby lodí Hynek po Máchově jezeře
  • Dvě živé kapely, bohatý program …


port3

Hlavní partner akce, Vinné sklepy Valtice - Chateau Valtice, doveze bílý i růžový burčák a široký výběr vín nejen z vlastní produkce, ale i z vinařství Kovács. Atmosféru bude zpříjemňovat skupina NaEx-band, kterou stylově doplní moravská cimbálová muzika Fjertůšek, a to až do večerních hodin.

Po celé odpoledne si návštěvníci budou moci bezplatně užívat okružní plavby lodí Hynek po Máchově jezeře, učit se žonglování či jiné kejklířské praktiky. Mražené speciality a dřeně značky Dione doveze firma Agrimex, která je již tradičně bude po celou dobu akce nabízet za symbolické ceny. 

 

Velká dětská soutěž

Na děti všech věkových kategorií čeká velká dětská soutěž se sedmi soutěžními úkoly, za jejichž absolvování budou sbírat razítka a následně i odměny. Soutěž vyvrcholí tombolou, ve které budou dvakrát za odpoledne losovány lístky s nasbíranými razítky. V tomto případě majitel lístku vyhrává nejen dětskou, ale i atraktivní dospěláckou cenu.

port1

Dětské divadlo Minor

Nejen děti bude bavit i oblíbené dětské divadlo Minor z Prahy. To na letošní vinobraní přiveze originální hru „Autobus“, kterou v rámci odpoledne zahraje hned dvakrát. Celé představení probíhá přímo v autobusu, kterým přijedou i samotní herci a který údajně umí i zpívat. Kromě toho skrývá také jednu tajemnou cestující a právě od ní se celý příběh odvíjí.

Hotel Port vnímá tradici Vinobraní u Máchova jezera jako příležitost k dalšímu prohlubování dobrých vztahů s místními občany, ale i jako možnost prezentovat výjimečný areál a služby hotelu všem návštěvníkům akce. Proto je vstup na akci i na veškerá představení zdarma.

fax: +420 235 361 600

ilja.sedivy@regata-cechy.cz

www.regata-cechy.cz

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Týden otevřených dveří

21.05.2014 | Výprava nejen za gastroknihami!

Dožínkové slavnosti ve znamení lahodných pstruhů

30.07.2014 | Pochutnejte si na čerstvých pstruzích od největšího českého producenta pstruha duhového na festivalu „Dožínkové slavnosti aneb Připlul k nám pstruh z Rybářství Kolář na Vysočině“

Festival dobrého jídla a pití

30.06.2014 | V rámci třídenní akce vás čeká ucelený program, kde nebudou chybět potraviny a produkty od regionálních dodavatelů, vybrané místní delikatesy a gastronomie od mistrů kuchařů.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.