"SUPERPOTRAVINY" ISWARI ZAMÍŘILY NA LABETU

24.04.2023 Jana Čiháková

Tradiční česká značka Labeta se stala výhradním distributorem portugalské značky superpotravin ISWARI. Portfolio této značky aktuálně činí cca 45 druhů výrobků a celoročně je k dostání na oficiálním e-shopu www.labeta.cz.

„Jaký je příběh této spolupráce? Iswari si ve skutečnosti našlo nás. Kontaktoval nás jeden z českých zakladatelů této jinak portugalské značky s nabídkou převzetí české pobočky. Z jednání ale nakonec vzešla nabídka oficiálního obchodního zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. V současné době produkty Iswari přímo nevyrábíme, pouze prodáváme, ale plánujeme převzetí některých komodit pod vlastní značku, např. kokosového cukru nebo xylitolu. Historicky jsme již takto převzali i rouskovaný včelí pyl, který uvádíme v Labetě pod značkou Trend,“ říká Antonín Smrček, ředitel společnosti Labeta.

Společnost Labeta, která je aktuálně 30. rok na trhu, pod vlastní značkou vyrábí v retailovém balení cca 95 druhů výrobků – mimo směsí na moučníky jsou to přípravky na pečení a na vaření, směsi na chléb, bramborové i jiné přílohy nebo želírovací a konzervační přípravky na domácí výrobu ovocných marmelád a nakládání zeleniny. Velká část výrobků je ve variantě bez lepku. Labeta ale pravidelně přináší na trh též novinky, které reflektují nejmodernější trendy ve stravování, a nabízí tak i řadu superfood, veganských či low carb výrobků, nebo produktů v eko balení.

 

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

CO BY VÁM UVAŘILA UMĚLÁ INTELIGENCE? PRVNÍ JÍDLO JE TADY!

25.03.2024 | Kreativita a um šéfkuchaře, to jsou základní atributy kvalitního gastronomického podniku - ovšem jen do té doby, než žezlo v kuchyni přebere umělá inteligence. Nutno uznat, že její pokrm je dotažený do detailu a co víc - může jej ochutnat skutečně každý.

ZOUFALE MÁLO! V PŘÍJMU VLÁKNINY BY SE MĚLI ČEŠI POLEPŠIT

26.03.2024 | Vláknina je jednou z důležitých složek v našem jídelníčku, na kterou se bohužel často zapomíná. „Vláknina přitom přináší mnoho benefitů a její dostatečný příjem slouží jako prevence mnoha onemocnění,“ vysvětluje Veronika Pourová, nutriční terapeutka a technoložka potravin.

OBCHODY BUDOUCNOSTI PŘÍCHÁZEJÍ! TEN PRVNÍ UŽ MAJÍ V HRADCI

21.03.2024 | V Hradci Králové vznikl unikátní obchod „Vše Za“ od společnosti SamoBot, která bezobslužné technologie vyvíjí a testuje. Provozuje zde nonstop otevřenou samoobslužnou prodejnu, kde s běžným provozem pomáhá AI řešení Food Save od české společnosti Analytics Data Factory. Co všechno umí?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.