13.12.2021 Jana Čiháková
Vánoční čas je v plném proudu a vy máte jedinečnou příležitost předvést své kreativní umění a namíchat si podle vlastních chutí váš oblíbený a delikátní krémový Baileys Original Irish Cream. Vychutnejte si sváteční čas s Baileys jednoduše a stylově. Sladce si zahřešit a popustit uzdu fantazii můžete od 7. do 23. prosince v holešovickém Vnitroblocku.
Jste milovníci sladkého, máte fantazii a rádi hřešíte? Rádi bychom vám představili první unikátní pop up ve střední Evropě – Baileys Treat Bar. Místo, které dává vaší kreativitě prostor předvést se a vychutnat si jedinečnou chuť lahodných dezertů Baileys Original Irish Cream nebo nápoje Baileys v kombinaci se zmrzlinou, kávou nebo horkou čokoládou. Kreativitě a fantazii se meze nekladou – vše si budete moci dozdobit sypáním, například marshmallows, oříšky, špetkou třpytivého prachu či cukrovým zdobením.
Baileys Treat Bar je zkrátka místem neodolatelné sladké zábavy pro dospělé, kde si budete moc nejenom vychutnat, ale také i zakoupit novou vánoční limitovanou edici Baileys Original Irish Cream a ostatní produkty Baileys.
David Kulich, cukrář Baileys Treat Bar říká: „Spolupráce na tomto projektu byla výzvou, která mi přinesla spoustou nových zážitků a zkušeností. Nejtěžší na celém tvoření bylo správně vyvážit chuť, protože každá tekutina navíc se musí vyvažovat přidáním dalších surovin. Některé dezerty se mi podařilo vychytat hned na první pokus, jako například tiramisu, které při ochutnávce sklidilo pozitivní ohlasy. Spolupráce s celým týmem byla naprosto dokonalá, velmi si vážím možnosti udělat ochutnávku pro více lidí, při které jsem viděl reakce na jednotlivé dezerty, a pomohlo mi to se posunout dále s mými výtvory. Jsem pyšný, že mohu být součástí takového projektu a těším se na ohlasy.“ „Je nám velkou ctí, že se právě Praha stala prvním z míst ve střední Evropě, kde jsme mohli otevřít Treat Bar pop up. Věříme, že si toto ojedinělé místo neodolatelné zábavy návštěvníci v předvánočním čase skvěle vychutnají,“ dodává Kristýna Walzelová, Brand Manager Diageo Reserve & Baileys.
22.08.2024 | Konzumace zpracovaného nebo červeného masa zvyšuje riziko cukrovky, přičemž pouhé dva plátky šunky denně zvyšují riziko tohoto onemocnění o 15 procent. Na základě rozsáhlé studie, které se účastnily na dva miliony lidí po celém světě, to uvádí vědecký tým vedený výzkumníky z Cambridgeské univerzity.
21.08.2024 | Většina školních jídelen v Praze nebude od nového školního roku zdražovat obědy, některé ceny mírně zvýší. Vyplývá to z odpovědí zástupců městských částí, které ČTK oslovila. Za oběd ve školní jídelně zaplatí děti v některých městských částech od 30 do 40 korun, v jiných okolo 40 až 50 korun. Ceny se liší mezi jednotlivými jídelnami, zároveň záleží na věku dítěte. Školy mohou žádat neziskové organizace o pomoc s financováním obědů pro děti ze sociálně slabších rodin.
05.09.2024 | Majitel a zakladatel firmy na výrobu potravin a pochutin z hmyzu Grig Adam Dostál otevřel ve Veverských Knínicích na Brněnsku patrně první bezobslužnou prodejnu v Česku, do které lze vstoupit i bez aplikace v chytrém telefonu a bankovní identity. Stačí tlačítkový telefon a vstupní kód zaslaný prostřednictvím sms. Bezobslužné prodejny bez personálu jsou podle něj fenoménem budoucnosti, který stále stojí na začátku, řekl ČTK.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.