PRVNÍ POP UP BAR VE VNITROBLOKU: P.S.: CHUTNÁ PO BAILEYS

PRVNÍ POP UP BAR VE VNITROBLOKU: P.S.: CHUTNÁ PO BAILEYS

13.12.2021 Jana Čiháková

Vánoční čas je v plném proudu a vy máte jedinečnou příležitost předvést své kreativní umění a namíchat si podle vlastních chutí váš oblíbený a delikátní krémový Baileys Original Irish Cream. Vychutnejte si sváteční čas s Baileys jednoduše a stylově. Sladce si zahřešit a popustit uzdu fantazii můžete od 7. do 23. prosince v holešovickém Vnitroblocku.

Jste milovníci sladkého, máte fantazii a rádi hřešíte? Rádi bychom vám představili první unikátní pop up ve střední Evropě – Baileys Treat Bar. Místo, které dává vaší kreativitě prostor předvést se a vychutnat si jedinečnou chuť lahodných dezertů Baileys Original Irish Cream nebo nápoje Baileys v kombinaci se zmrzlinou, kávou nebo horkou čokoládou. Kreativitě a fantazii se meze nekladou – vše si budete moci dozdobit sypáním, například marshmallows, oříšky, špetkou třpytivého prachu či cukrovým zdobením. 

Baileys Treat Bar je zkrátka místem neodolatelné sladké zábavy pro dospělé, kde si budete moc nejenom vychutnat, ale také i zakoupit novou vánoční limitovanou edici Baileys Original Irish Cream a ostatní produkty Baileys.

PRVNÍ VE STŘEDNÍ EVROPĚ

David Kulich, cukrář Baileys Treat Bar říká: „Spolupráce na tomto projektu byla výzvou, která mi přinesla spoustou nových zážitků a zkušeností. Nejtěžší na celém tvoření bylo správně vyvážit chuť, protože každá tekutina navíc se musí vyvažovat přidáním dalších surovin. Některé dezerty se mi podařilo vychytat hned na první pokus, jako například tiramisu, které při ochutnávce sklidilo pozitivní ohlasy. Spolupráce s celým týmem byla naprosto dokonalá, velmi si vážím možnosti udělat ochutnávku pro více lidí, při které jsem viděl reakce na jednotlivé dezerty, a pomohlo mi to se posunout dále s mými výtvory. Jsem pyšný, že mohu být součástí takového projektu a těším se na ohlasy.“ „Je nám velkou ctí, že se právě Praha stala prvním z míst ve střední Evropě, kde jsme mohli otevřít Treat Bar pop up. Věříme, že si toto ojedinělé místo neodolatelné zábavy návštěvníci v předvánočním čase skvěle vychutnají,“ dodává Kristýna Walzelová, Brand Manager Diageo Reserve & Baileys.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

VELIKONOČNÍ NÁKUP JE LEVNĚJŠÍ: CO, KDE A ZA KOLIK?

27.03.2024 | ngredience na velikonoční pečení jsou meziročně levnější v průměru o necelou pětinu. Zákazníci letos ušetří především za vejce (35 %), mléko (30 %) nebo mouku (27 %), nepatrně zdražilo pouze máslo. Průměrná sleva vybraných položek v akčních letácích byla letos 20 %.

TAJEMSTVÍ OBLIBY KOMBUCHY OBJEVENO + NOVINKY, KTERÉ STOJÍ ZA VYZKOUŠENÍ

20.03.2024 | Popularita tohoto kvašeného nápoje, který obvykle vzniká fermentací černého nebo zeleného čaje, neustále roste. Kombucha patří do skupiny takzvaných funkčních nápojů, jejichž kategorie zažívá velký boom a na trhu se tak objevují nové příchutě. V květnu 2024 F.H. Prager představí dvě novinky - “Rooibos”, který je bez kofeinu a “Matcha” se zvýšeným obsahem přírodního kofeinu.

ZE SAPY ROVNOU DO NEMOCNICE! KONTROLY ODHALILY TUNU DIVNÝCH POTRAVIN

27.03.2024 | Inspektoři Státní veterinární správy v závěru uplynulého týdne při společné kontrole s Celní správou zkontrolovali na příjezdové komunikaci do areálu tržnice SAPA dodávku převážející 1315 kg nevyhovujících potravin živočišného původu.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.