Připravte se na jaro

Připravte se na jaro

15.03.2017 Tisková zpráva

Jaro již ťuká na dveře, musíme počítat s neustálými změnami počasí a náš organismus tak dostává zabrat. Většina z nás by chtěla svůj imunitní systém podpořit, ale často neví jak. Existuje více způsobů pro podporu jeho správného fungování a jedním z nich je například pravidelná konzumace Imunelu od Madety.

Imunel je jogurtový nápoj, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Jako jediný jogurtový nápoj na českém trhu obsahuje probiotickou kulturu Synbio, která má humánní charakter, což znamená, že je lidskému organismu nejbližší a je pro něj tedy nejbezpečnější. Probiotická kultura Synbio se vyznačuje větší přilnavostí k buňkám trávicího traktu a vyšší odolností vůči žaludečním kyselinám. To ve výsledku znamená, že díky dvěma odolným kmenům probiotik přežije Imunel cestu trávicím ústrojím a usadí se ve střevech, kde může působit a naplno podporovat naše zdraví. Jinak řečeno, na rozdíl od některých jiných probiotik, která střevy projdou téměř bez účinku, působí Imunel ve střevech mnohem delší dobu.
K normální funkci imunitního systému pak přispívá také zinek, který je v jogurtovém nápoji Imunel obsažen. Zinek mimo jiné chrání buňky před oxidativním stresem, přispívá k normální syntéze bílkovin a k udržení normálního stavu kostí.
Imunel lze koupit v praktickém 200ml balení, které nezatíží dámskou kabelku, školní batoh ani žádné jiné zavazadlo. Můžete si ho dopřát kdykoliv během dne jako zpestření snídaně, lehkou svačinku nebo třeba i na zahnání „mlsné“.  Osloví i vyznavače zdravé stravy, protože má velmi nízký obsah tuku, nenajdete v něm žádné konzervační látky, emulgátory, barviva ani chemická aromata.

Imunel si můžete vychutnat ve třech variantách. Je pro vás připravena příchuť brusinka, jahoda a nature.  Pokud nápoj neseženete ve vašem oblíbeném obchodě, navštivte http://eshopmadeta.cz/.


Mohlo by vás zajímat

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 | Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

Strážnické brambůrky mají novou příchuť i obal

27.04.2018 | Výrobce značky Strážnické brambůrky přichází se zásadními marketingovými tahy. Na trh uvádí novou hořčicovou příchuť, s kterou je spojený také kompletní redesign obalů všech řad výrobků.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.