Ovocné želé vyladěné malými mlsouny

Ovocné želé vyladěné malými mlsouny

07.07.2015 Redakce

V dnešní době, ve které je k dostání velké množství různých sladkostí, jsou děti vybíravé v tom, na čem si pochutnají. V hypermarketu Globus se proto rozhodli, že začnou vyrábět svěží ovocné želé přímo na míru dětským mlsným jazýčkům a navíc i dětmi vyzkoušené.

Záleží vám na tom, co vaše děti mlsají? Pokud jim chcete dopřát kvalitní sladkost, zajděte do nejbližšího hypermarketu Globusu a sáhněte po novince v jejich sortimentu. Tím je ovocné želé s kousky ovoce a mléčnou pěnou, které vyrábí jako jediní v České republice. Do testování jeho výroby byly zapojeny děti zaměstnanců hypermarketů Globus, želé je tak doslova připravené přímo na míru dětským chutím.

Tato pochoutka je plná kousků kvalitního ovoce, zalitá ovocným želé a doladěná mléčnou pěnou. Ovocné želé je přírodní bez umělých barviv. Všechny hypermarkety Globus navíc disponují zázemím s pekárnou a cukrárnou, kde se tyto pochoutky vyrábějí denně čerstvé.

Ovocné želé je k dostání ve třech příchutích – malinové, ananasové a mandarinkové.Ovocné želé příchuť mandarinka, ananas nebo malina je k dostání ve 180 g kelímcích za 24,90 Kč.

zele


Mohlo by vás zajímat

Připravte se na jaro

15.03.2017 | Jaro již ťuká na dveře, musíme počítat s neustálými změnami počasí a náš organismus tak dostává zabrat. Většina z nás by chtěla svůj imunitní systém podpořit, ale často neví jak. Existuje více způsobů pro podporu jeho správného fungování a jedním z nich je například pravidelná konzumace Imunelu od Madety.

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.