ČESKÝ TRH OVLÁDNUL NOVÝ DYNYBYL GIN NECTAR

ČESKÝ TRH OVLÁDNUL NOVÝ DYNYBYL GIN NECTAR

30.05.2023 Jana Čiháková

Prvorepubliková česká značka Dynybyl rozšiřuje své portfolio jalovcových ginů o další příchuť, tentokrát s ovocnou sladkostí šťavnaté meruňky a broskve, která je hitem letošního léta. Novinka Dynybyl Gin Nectar propojuje svěží jalovcovou chuť originálního ginu v kombinaci s čerstvou vůní meruňky a broskve. Inspirováno českým sadem a lokálním ovocem.

„Zavedená značka s více než stoletou historií klade neustálý důraz na vysokou kvalitu svých surovin a poctivou práci. Zároveň si uvědomujeme, jaký potenciál kategorie ginů má, a proto se neustále snažíme rodinu ginů Dynybyl rozšiřovat o nové příchutě, a přinášet tak našim zákazníkům nové požitky. Věříme, že tato svěží novinka bude přinášet našim spotřebitelům nový gurmánský zážitek a bude se těšit stejné oblibě jako naše stávající portfolio prvorepublikových ginů,“ doplňuje Zuzana Prokopová, Group Brand Manager ve společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Pokud patříte mezi milovníky ginů a toužíte ochutnat něco opravdu exkluzivního, sáhněte po tomto českém ginu od značky Dynybyl. Ta v sobě totiž kombinuje prvorepublikové hodnoty, které jsou pro značku typické, s charakteristickou hořkostí jalovce a ovocnou chutí čerstvých meruněk a broskví. Dynybyl Gin Nectar je pro tuto sezónu zkrátka jasnou volbou.

Právě příchuť „broskev“ má být nejoblíbenější příchutí letošního léta. Podle dostupných informací společnosti Circana (dříve IRI) se očekává, že broskvová příchuť v následujících čtyřech letech překoná 90 % všech ostatních potravinářských a nápojových přísad.

Vyzkoušejte nový gin Dynybyl Gin Nectar a namíchejte si s ním oblíbený drink Gin & Tonic. Lahodná kombinace s tonicem a ledem udělá radost vašim přátelům, nebo si ho naservírujte jen tak po práci v pohodlí domova. Jako horký tip letošní sezóny by neměl chybět na žádné letní zahradní party.


Mohlo by vás zajímat

FARMÁŘSKÉ TRHY JSOU V PLNÉM PROUDU! SVS ZAHAJUJE ČETNÉ KONTROLY

04.04.2024 | S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinární správa (SVS) proto směřuje své kontroly i do této oblasti. Farmářské trhy jsou zajisté přínosem pro spotřebitele i malovýrobce. Na druhou stranu však přinášejí také zvýšená rizika z hlediska hygieny potravin. I proto jsou každoročně pod důsledným dohledem úředních veterinárních lékařů. V loňském roce provedla SVS na trzích 397 kontrol (v roce 2022 jich bylo 401). Podíl kontrol se závadou meziročně klesl o tři procenta na 16 procent.

VĚDCI: PŮDA JE PLNÁ PESTICIDŮ, ČEŠTÍ ZEMĚDĚLCI ZA TO ALE NEMOHOU

08.04.2024 | Výsledky ukázaly, že v zemědělsky využívané krajině se koncentruje a šíří poměrně velké množství pesticidů, z nichž některé mohou mít významný dopad na biologickou rozmanitost a zároveň jsou výrazně rizikové i pro člověka. Z velké části se ovšem nejednalo o látky aplikované samotnými farmáři.

ZOUFALE MÁLO! V PŘÍJMU VLÁKNINY BY SE MĚLI ČEŠI POLEPŠIT

26.03.2024 | Vláknina je jednou z důležitých složek v našem jídelníčku, na kterou se bohužel často zapomíná. „Vláknina přitom přináší mnoho benefitů a její dostatečný příjem slouží jako prevence mnoha onemocnění,“ vysvětluje Veronika Pourová, nutriční terapeutka a technoložka potravin.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.